Αεραθλητική εκδήλωση Αερολέσχης Ιωαννίνων για μαθητές Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από 13 έως 17 Ιουνίου 2017 στον ΚΑΙΟ.
 
Η Αερολέσχη Ιωαννίνων, μετά από την διοργάνωση και φιλοξενία για πρώτη φορά στην πόλη μας της ετήσιας γενικής συνέλευσης της ΑΟPA Ελλάς (Συνδέσμου χειριστών & ιδιοκτητών αεροσκαφών γεν. αεροπορίας) τον Ιούνιο του 2016 , οργανώνει συμβολική αεραθλητική εκδήλωση αποκλειστικά για μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από 13 έως 17 Ιουνίου στον Κρατικό Αερολιμένα Ιωαννίνων.
Θα πραγματοποιηθούν πτήσεις γνωριμίας για τους μαθητές , με την προϋπόθεση της υπογραφής συγκατάθεσης υπεύθυνης δήλωσης από τους γονείς, με το μηχανοκίνητο ανεμόπτερο περιήγησης της αερολέσχης , πτήσεις γνωριμίας για τους γονείς των μαθητών εάν υπάρχει ενδιαφέρον, και θα υπάρχει εγκατεστημένος εξομοιωτής πτήσεων της αναγνωρισμένης σχολής υπερελαφρών « μάθε να πετάς» στην αίθουσα του αεροδρομίου , με την σύμφωνη γνώμη του αερολιμένα, για όσους μαθητές δεν καταφέρουν να πετάξουν.
Η εκδήλωση έχει χαρακτήρα συμβολικό με σκοπό πρωταρχικά να επιτρέψει στην Αερολέσχη να συνεχίσει να δραστηριοποιείται σύμφωνα με το καταστατικό της στο δύσκολο περιβάλλον του ελεγχόμενου αεροδρομίου των Ιωαννίνων με την στήριξη χορηγών μελών , να φέρει σε γνωριμία όσους μαθητές επιθυμούν με τον αεραθλητισμό (ανεμοπορία – γεν. αεροπορία) και να καταστήσει ενεργό το αεροδρόμιο μας για τους πολίτες της πόλης μας.
Η Αερολέσχη έχει ήδη σχηματίσει μια μικρή λίστα με τα ονόματα μαθητών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον από μερικά σχολεία για να συμμετέχουν στην εκδήλωση. 
Στην ιδανική περίπτωση κατά την διάρκεια του πενθήμερου της εκδήλωσης μπορούν να πραγματοποιήσουν μιας μικρής διάρκειας πτήση γνωριμίας έως 25 λεπτών , περίπου 70 μαθητές. 
Εάν η εκδήλωση στεφθεί με επιτυχία η Αερολέσχη θα προσπαθήσει να την επαναλάβει τον Νοέμβριο κατά την διάρκεια του εορτασμού των προστατών της Πολεμικής Αεροπορίας.
Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης ζητούμε την βοήθεια όλων των φίλων – μελών :
- στην ενημέρωση των μαθητών για την προβολή της εκδήλωσης 
- για την εθελοντική προσφορά των μελών για εξυπηρέτηση μαθητών και γονέων κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.
- στην πιθανή αναζήτηση φίλων χορηγών του αεραθλητισμού που θα επιδοτούσαν τις πτήσεις αυτές ακόμη και με την απλή εγγραφή τους ως μέλη της Αερολέσχης !
Πληροφορίες
Γιάννης Δήμος
τηλ 6973001019

Αίτηση εγγραφής μέλους Αερολέσχης Ιωαννίνων

Υπεύθυνη Δήλωση Κηδεμόνα