Νέα

Ανακοίνωση - δελτίο τύπου Αερολέσχης Ιωαννίνων 25/05/2016

Κυρίες & κύριοι


Μετά από την αποδοχή της πρότασης της Αερολέσχης Ιωαννίνων, φιλοξενούμε για πρώτη φορά στην πόλη μας από 3-5 Ιουνίου την ετήσια γενική συνέλευση της ΑΟPA Ελλάς (Συνδέσμου χειριστών & ιδιοκτητών αεροσκαφών γεν. αεροπορίας), η οποία θα επεκταθεί σε μια αεροπορική εορτή με πολλές δραστηριότητες.
Θα πραγματοποιηθούν κυρίως πτήσεις με ελαφρά , υπερελαφρά αεροσκάφη αλλά και το μοτοανεμόπτερο της αερολέσχης για το κοινό , φοιτητές και μαθητές ιδιωτικών και δημόσιων σχολείων. Ευελπιστούμε με την στήριξη χορηγών να πραγματοποιηθούν περιορισμένες δωρεάν πτήσεις με κλήρωση για μαθητές δημοσίων σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Προκαταρκτική εκδήλωση με πτήσεις για το κοινό και μαθητές θα πραγματοποιηθεί το Σαβ/κο στις 28-29 Μαΐου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τις πτήσεις .

Περισσότερα...

Αεροπορική Εορτή 3 έως 5 Ιουνίου

 


Κυρίες &  κύριοι 

     Είμαστε στην ευχάριστη θέση μετά από την αποδοχή της πρότασης της Αερολέσχης Ιωαννίνων,  να φιλοξενήσουμε για πρώτη φορά στην πόλη μας από 3-5 Ιουνίου την ετήσια γενική συνέλευση της ΑΟPA Ελλάς (Συνδέσμου χειριστών & ιδιοκτητών αεροσκαφών γεν. αεροπορίας), η οποία θα επεκταθεί σε μια αεροπορική εορτή με πολλές δραστηριότητες.
    Θα πραγματοποιηθούν  κυρίως πτήσεις εθισμού με ελαφρά , υπερελαφρά αεροσκάφη αλλά και το μοτοανεμόπτερο της αερολέσχης για μέλη και το κοινό όπως επίσης με την στήριξη χορηγών δωρεάν πτήσεις με κλήρωση για μαθητές δημοσίων λυκείων.

 

Περισσότερα...

Προκαταρκτικό Πρόγραμμα Γ.Σ. ΑΟΡΑ 2016

Κυκλοφόρησε το προκαταρκτικό πρόγραμμα της Γεν Συνέλευσης της ΑΟΡΑ Ελλάς που θα γίνει από Παρασκευή 3 έως Κυριακή 5 Ιουνίου, στα Γιάννενα.

(α) Οι αφίξεις αεροπλάνων αρχίζουν την Παρασκευή 3 Ιουνίου
(β) Πτήσεις εθισμού την Παρασκευή το απόγευμα, το Σάββατο το πρωί και την Κυριακή το πρωί
(γ) Πτήσεις πτητικών μέσων το απόγευμα του Σαββάτου
(δ) Σάββατο 21.00 έως 23.00 Επίσημη Δεξίωση γνωριμίας της Γεν Αεροπορίας με την κοινωνία των Ιωαννίνων
(ε) Κυριακή 10.00 – 15.00 ξενάγηση για τα συνοδά μέλη στην πόλη και την περιοχή των Ιωαννίνων
(στ) Κυριακή 11.00 – 15.00 Εκλόγιμη Γεν Συνέλευση της ΑΟΡΑ Ελλάς
(ζ) Κυριακή απόγευμα Αναχωρήσεις αεροσκαφών

Περισσότερα...

Εκπαίδευση μελών Εθελοντικών Οργανώσεων από το Πυροσβεστικό Σώμα.

Από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας με θέμα την εκπαίδευση μελών Εθελοντικών Οργανώσεων στη Δασοπροστασία και Δασοπυρόσβεση λάβαμε την ενημέρωση ότι επαναλαμβάνεται η εκπαίδευση για τα ενεργά μέλη των Εθελοντικών οργανώσεων οι οποίες είναι ενταγμένες στο μητρώο της.

Περισσότερα...

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΟΡΑ 2016

 Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι για στα Γιάννενα θα γίνει η επόμενη Γενική Συνέλευση της ΑΟΡΑ Ελλάς για το 2016 το Σάββατο/Κυριακή 4/5 Ιουνίου.
Ευχαριστούμε το Δ.Σ. της ΑΟPA Ελλάς για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην πρόταση μας και ευελπιστούμε σε μια επιτυχημένη εκδήλωση.

Αντιγράφουμε από το το Ηλεκτρονικό Δελτίο Ειδήσεων (ΗΔΕ) της ΑΟΡΑ Ελλάς .

Στα Γιάννενα θα γίνει η Γεν Συνέλευση της ΑΟΡΑ Ελλάς για το 2016. Σε συνεργασία με τοπικούς φορείς η Γεν Συνέλευση θα συνδυαστεί με εκδηλώσεις Γεν. Αεροπορίας όπως fly in και πτήσεις εθισμού για το κοινό.
Για τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης, αντιπροσωπεία της ΑΟΡΑ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο και τους Β. Κώστα και Π. Δημητριάδη, μετέβη στην όμορφη πόλη και συναντήθηκε με τους τοπικούς παράγοντες.
Συγκεκριμένα έγιναν επαφές :

(α)με τον πρόεδρο και τον Γεν Γραμματέα της Αερολέσχης Ιωαννίνων

(β) με τον Αερολιμενάρχη και την Προϊσταμένη Αερολιμενικού Ελέγχου

(γ)με δύο Αντιδημάρχους και

(δ) Με εκπροσώπους των ξενοδόχων της πόλης.

Συζητήθηκαν όλα τα βασικά θέματα. Πρόθεση όλων είναι ο βασικός σκελετός του προγράμματος να ανακοινωθεί αμέσως μετά τα Χριστούγεννα, και το πλήρες πρόγραμμα να γίνει γνωστό στις αρχές του επόμενου έτους.

Αίτηση εγγραφής μέλους Αερολέσχης Ιωαννίνων

Υπεύθυνη Δήλωση Κηδεμόνα