Κυκλοφόρησε το προκαταρκτικό πρόγραμμα της Γεν Συνέλευσης της ΑΟΡΑ Ελλάς που θα γίνει από Παρασκευή 3 έως Κυριακή 5 Ιουνίου, στα Γιάννενα.

(α) Οι αφίξεις αεροπλάνων αρχίζουν την Παρασκευή 3 Ιουνίου
(β) Πτήσεις εθισμού την Παρασκευή το απόγευμα, το Σάββατο το πρωί και την Κυριακή το πρωί
(γ) Πτήσεις πτητικών μέσων το απόγευμα του Σαββάτου
(δ) Σάββατο 21.00 έως 23.00 Επίσημη Δεξίωση γνωριμίας της Γεν Αεροπορίας με την κοινωνία των Ιωαννίνων
(ε) Κυριακή 10.00 – 15.00 ξενάγηση για τα συνοδά μέλη στην πόλη και την περιοχή των Ιωαννίνων
(στ) Κυριακή 11.00 – 15.00 Εκλόγιμη Γεν Συνέλευση της ΑΟΡΑ Ελλάς
(ζ) Κυριακή απόγευμα Αναχωρήσεις αεροσκαφών

 

Το πρόγραμμα χαρακτηρίζεται ως «προκαταρτικό», διότι φυσικά δεν έχουν βγει ακόμη όλες οι αναγκαίες άδειες κλπ. Το τελικό πρόγραμμα ίσως έχει διαφορές.
Tα μέλη της ΑΟΡΑ και οι φίλοι τους μπορούν να κλείνουν δωμάτια στο Ξενοδοχείο Olympic, στο κέντρο των Ιωαννίνων, στις αίθουσες του οποίου θα φιλοξενηθεί η Γεν Συνέλευση. Όπως είπαμε αναλυτικότερα στο προηγούμενο τεύχος, οι τιμές μαζί με το πρωινό, είναι 45 ευρώ τη βραδιά για το μονόκλινο και 65 ευρώ τη βραδιά για το δίκλινο. Υπάρχουν ειδικές τιμές για οικογένειες που θέλουν 3 ή 4 κρεβάτια.

Για περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο ανατρέξτε στις ιστοσελίδες
www.hotelolymp.gr
www.facebook.com/hotelolympicioannina
Η κράτηση για να είναι έγκυρη συνοδεύεται με προκαταβολή 10 % που καταβάλλεται με πιστωτική κάρτα ή με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης. Η προκαταβολή επιστρέφεται σε δύο περιπτώσεις (α) αν η ακύρωση γίνει πριν από την 1η Απριλίου 2016 και (β) αν την πρώτη ημέρα της κράτησης το αεροδρόμιο μείνει κλειστό καθ όλη την διάρκεια της ημέρας για πτήσεις ελαφρών αεροπλάνων VFR. Όταν επικοινωνήσετε με το προσωπικό του ξενοδοχείου για την κράτηση να δηλώστε ότι πρόκειται «ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΟΡΑ ΑΠO 3 ΕΩΣ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ»

Για την κράτηση χρησιμοποιείστε,
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Tel:+30 26510 22233, 25888 | Fax: +30 26510 22041

Επαναλαμβάνουμε ότι όλες οι εκδηλώσεις της Γεν Συνέλευσης θα έχουν σαν βάση το ξενοδοχείο Olympic. Τα μέλη όμως, εάν θέλουν έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε άλλο ξενοδοχείο θέλουν με δική τους πρωτοβουλία.

Αίτηση εγγραφής μέλους Αερολέσχης Ιωαννίνων

Υπεύθυνη Δήλωση Κηδεμόνα