Κυρίες &  κύριοι 

     Είμαστε στην ευχάριστη θέση μετά από την αποδοχή της πρότασης της Αερολέσχης Ιωαννίνων,  να φιλοξενήσουμε για πρώτη φορά στην πόλη μας από 3-5 Ιουνίου την ετήσια γενική συνέλευση της ΑΟPA Ελλάς (Συνδέσμου χειριστών & ιδιοκτητών αεροσκαφών γεν. αεροπορίας), η οποία θα επεκταθεί σε μια αεροπορική εορτή με πολλές δραστηριότητες.
    Θα πραγματοποιηθούν  κυρίως πτήσεις εθισμού με ελαφρά , υπερελαφρά αεροσκάφη αλλά και το μοτοανεμόπτερο της αερολέσχης για μέλη και το κοινό όπως επίσης με την στήριξη χορηγών δωρεάν πτήσεις με κλήρωση για μαθητές δημοσίων λυκείων.

 


   Προκαταρτική εκδήλωση με πτήσεις για το κοινό και μαθητές θα πραγματοποιηθεί στις 14-15 Μαΐου . Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τις πτήσεις ενώ εάν η ανταπόκριση είναι μεγάλη θα οριστούν και νέες ημερομηνίες  .
     Για την πραγματοποίηση των πτήσεων εθισμού από το κοινό απαιτείται λόγω κανονισμού η εγγραφή μέλους στην Αερολέσχη Ιωαννίνων η οποία είναι δωρεάν ενώ η συνδρομή για την πραγματοποίηση της πτήσης ανέρχεται στο ποσό των 50 Ευρώ . Όσοι πετάξουν θα παραλάβουν αναμνηστικά δώρα όπως μπλουζάκια - καπέλα με το σήμα της Αερολέσχης ή της ΑOPA Ελλάς.  Επίσης γίνεται προσπάθεια να πραγματοποιηθούν υπό προϋποθέσεις επιδείξεις  υρδροπλάνων από Ελλάδα και  Ιταλία με προσλιμενίσεις στη λίμνη,  πτήσεις αερομοντέλων στην νέα πίστα του αεροδρομίου και γνωριμία του κοινού με τα πληρώματα των αεροσκαφών.
    Σύμφωνα με το πρόγραμμα το βράδυ του Σαββάτου 4 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί δεξίωση παρουσία τοπικών φορέων και επίσημων προσκεκλημένων όπου θα είναι δυνατή η γνωριμία  με τους ανθρώπους της Γεν. αεροπορίας με κύριο στόχο την στήριξη και ανάπτυξη της γενικής αεροπορίας και αεραθλητισμού στην περιοχή μας με αξιοποίηση του αεροδρομίου και προς αυτή την κατεύθυνση.
    Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης ζητούμε την αναζήτηση χορηγών κυρίως σε:
1) Επιδότηση πτήσεων για μαθητές δημοσίων λυκείων.
2) Προσφορά καυσίμων για να πετάξουν δωρεάν περίπου 150 μαθητές λυκείου με κλήρωση σε συνεργασία με την δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
3) Τρόφιμα , ποτά ,παραδοσιακά προϊόντα Ηπείρου όπως τυριά , κρασί κρέατα κλπ . για την πραγματοποίηση της δεξίωσης.
4) Χορηγούς για την κατασκευή διαφημιστικού υλικού ( μπλουζάκια – αφίσες κ.αλ.)
5) Επικοινωνία και προβολή από τοπικά μέσα ενημέρωσης
6) Ηχητική – φωτογραφική κάλυψη των   εκδηλώσεων

    Όσοι επιχειρηματίες οι πολίτες επιθυμούν  να βοηθήσουν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον κ. Δήμο Ιωάννη στο τηλ. 6973001019 – fax: 2651029027 ή στo email:      Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
    Για την αίτηση εγγραφής μέλους  στην Αερολέσχη μπορείτε να απευθύνεστε  στον κ. Λιόντο Σωτήρη στην οδό Κ. Φρόντζου 7 στο τηλ. 6945855407 ή να την αποστέλλετε στο email της Αερολέσχης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .Την αίτηση μπορείτε να βρείτε και στο διαδίκτυο στην σελίδα της Αερολέσχης και στο facebοok (www.airioa.gr & Αερολέσχη Ιωαννίνων αντίστοιχα ) .


Ελπίζουμε στις χορηγίες σας για την επιτυχία της εκδήλωσης
Με εκτίμηση

        Ο Πρόεδρος                                             Ο Γεν.Γραμματέας
  ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                    ΛΙΟΝΤΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ                                        

                                                                                

Αίτηση εγγραφής μέλους Αερολέσχης Ιωαννίνων

Υπεύθυνη Δήλωση Κηδεμόνα