Αγαπητοί φίλοι και φίλες

H Αερολέσχη Ιωαννίνων στην αεροπορική εκδήλωση του Ιουνίου παρ' όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισε μέχρι τελευταία στιγμή, έδωσε για πρώτη φορά στο κοινό μετά από πολλά χρόνια την δυνατότητα σε 40 μικρούς και μεγάλους φίλους να γνωρίσουν το αεροπλάνο και να πετάξουν με ελαφρά αεροπλάνα τύπου Cessna 172 &182 πάνω από την όμορφη πόλη μας.
Ευχαριστούμε θερμά όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της αεροπορικής εορτής, την ΑΟPA Eλλάς , τα πληρώματα των αεροσκαφών που ανταποκρίθηκαν παρά τις δυσκολίες που γνώριζαν ότι θα αντιμετωπίσουν και τους λίγους χορηγούς μας για την μικρή αλλά πολύτιμη βοήθειά τους. Λυπούμαστε γι αυτούς που έπρεπε να παρευρεθούν αλλά δεν τίμησαν την εκδήλωση.
Εννοείται πως όταν θα υπάρχει το ανάλογο ενδιαφέρον από τα μέλη, μπορούμε ένα οποιοδήποτε Σαβ/κο να φιλοξενήσουμε και πάλι στο υπόστεγό μας ένα ελαφρύ αεροπλάνο για πραγματοποίηση πτήσεων γνωριμίας.
Η έκπληξη όμως για πολλούς φίλους είναι πως το μηχανοκίνητο ανεμόπτερο περιήγησης της Αερολέσχης μετά από αρκετά χρόνια καθήλωσης του, βρέθηκε και πάλι στον αέρα και σηματοδοτεί σύμφωνα με τους καινούργιους κανονισμούς ένα νέο ξεκίνημα για την Αερολέσχη μας η οποία θα διαθέσει κατά προτεραιότητα τον χρόνο πτήσεων σε μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Στην προσπάθεια αυτή καλούμε όλους τους φίλους και φίλες που αγαπάτε γενικά ότι έχει σχέση με την αεροπορία και αεραθλητισμό, ενώ θέλετε κάτι καλύτερο για τα αεροπορικά δεδομένα του τόπου μας να έρθετε κοντά μας και να βοηθήσετε ο κάθε ένας όπως μπορεί ώστε να προσπαθήσουμε και γιατί όχι να απαιτήσουμε από όλους τους αποκαλούμενους υπεύθυνους που μιλούν για ανάπτυξη ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.
Στο παραπάνω πνεύμα και με γνώμονα την προσέλκυση νέων μελών η Αερολέσχη ανακοινώνει :
Α) ότι συνεχίζεται η δωρεάν εγγραφή για νέες αιτήσεις μελών ενώ το ετήσιο κόστος συνδρομής για τα μέλη για το έτος 2016 θα είναι μόνο 10 ευρώ!!.
Β) Για τα μέλη της Αερολέσχης ανακοινώνεται ότι η συνδρομή για το κόστος πτήσης με το μοτοανεμόπτερό της ανέρχεται στο ποσό του 1ευρώ/ ανά λεπτού πτήσης με δυνατότητα πτήσεων 20λεπτης διάρκειας ειδικά για μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης , ενώ ο χρόνος ανεμοπορίας με σβηστό κινητήρα για ειδικές πτήσεις θα παρέχεται δωρεάν στα μέλη που θα αποδεικνύεται η προσφορά τους μέχρι νεότερης απόφασης του νέου Δ.Σ. που θα προκύψει από τις επερχόμενες εκλογές.
Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι οι πτήσεις των μελών ,αερολεσχών που είναι ενταγμένες στην ΕΛΑΟ (ελληνική αεραθλητική ομοσπονδία) εξαιρούνται των τελών χρέωσης και εκσυγχρονισμού αεροδρομίων (που είναι 12 ευρώ).
Προϋπόθεση είναι η ανακοίνωση των ονομάτων των εγγεγραμμένων μελών στην ηλεκτρονική βάση μελών αερολεσχών που τηρείται από την ΥΠΑ.
Την αίτηση εγγραφής μέλους όπως και την υπεύθυνη δήλωση των γονέων όπου επιτρέπουν τις πτήσεις για τα παιδιά τους, μπορείτε να τι κατεβάσετε από την σελίδα της αερολέσχης www.airioa.gr
Ευχαριστούμε και σας περιμένουμε να ανακαλύψουμε και να απολαύσουμε παρέα από ψηλά την καλύτερη θέα της πόλης μας και της περιοχής μας.

Αίτηση εγγραφής μέλους Αερολέσχης Ιωαννίνων

Υπεύθυνη Δήλωση Κηδεμόνα